Foto: Mette Hannibal

fredag den 17. august 2012

Lige ved og næsten IGEN!

Ja, så var jeg igen tæt på at løbe under 14 minutter på 5000m. Abdi løb 14.04.93 og fik en lille PR med hjem. Forholdene var noget nær perfekte, men jeg mangler lige de allersidste procent for at det lykkedes. Michael Nielsen viste stor uselviskhed ved at trække os frem til 2600m, stor ros til ham for det! Det så meget let ud for ham at løbe i det tempo, så det bliver med sikkerhed et meget seværdigt løb til DM!!

Måske det er starten på at der igen kan blive løbet hurtige tider i Danmark. Det er i hvert fald længe siden der er to der har løbet så hurtigt i Danmark.

Vi mistede de manglende sekunder på den altid hårde 4 km'er. Selv med en god slutspurt fra os begge to, kunne det ikke lade sig gøre... Det er simpelthen så frustrerende at være så tæt på igen og igen, mon det nogensinde lykkes?

Sara forbedrede sig igen til 16.20.88. Jeg tror hun er i form til 16.10, men det er ikke sikkert vi får det at se i år...

Det positive er at vi igen begynder at løbe hurtigt, og samarbejde om gode tider herhjemme. Det synes jeg er rigtig god stil!


Foto: Niels Klausen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar